Asiakkaiden kokemukset

Asiakaspalaute on minulle erittäin tärkeää. Tyytyväinen asiakas viestii hyvin tehdystä työstä, johon pyrin jäsenkorjauksen jokaisella osa-alueella.

Palautteista poimittua

"Kalevalainen jäsenkorjaus avaa kehon jumeja ja korjaa virheasentoja jotka monesti aiheuttavat kipuja nivelissä. Jäsenkorjauksessa ei hierota perinteisesti vaan lihaksien syitä pitkin työntämällä nestekertymät eli patit käsin hiljakseen pois sulattaen. Tämä tapahtuu hoidettavan oman liikkeen avulla. Siksi jäsenkorjaus on huomattavasti kivuttomampaa kuin perinteinen hieronta, joten sitä kannattaa kokeilla vaikka olisi alentunut kivunsietokyky ( esim. Fibromyalgia)."
"Mulle sopiva kokonaisvaltainen hoitomuoto jolla kipuja saadaan merkittävästi lievitettyä ja jumeja aukaistua. Perinnöllisen sidekudossairauden, eds, vuoksi olen liiallisen yliliikkuva, josta aiheutuu ogelmia. Jäsenkorjauksella pystytään palauttamaan oikeita liikeratoja ja kropan asentoa. Tykkään siitä, että hoidetaan ensisijaisesti syytä eikä vain seurauksia. Säännöllisillä hoidoilla pysyn paremmassa kunossa. Arkipäivän elo on paljon laadukkaampaa nykyään."