Siirry suoraan sisältöön

Esittely

Hoitajana

Aloitin Kalevalaisen Jäsenkorjauksen opiskelun vuonna 2014. Ajatuksena oli tutustua menetelmään, joka oli minulle silloin tuntematon, ja katsoa sopiiko se minun ajatusmalliinin ihmisten hoitamisesta. Ensimmäisinä kurssipäivinä jo koin, että ajatus hoidon toteutuksessa täsmää omien ajatusteni kanssa. Ajatus ihmisestä kokonaisuutena, ei toisistaan erillisinä osina eikä irrallaan muusta elämästä.

Harjoitushoidot ja peruskurssit sain suoritettua loppuun keväällä 2017. Silloin suoritin näyttökokeen hyväksytysti ja sain aloittaa hoidot virallisena Kalevalaisena Jäsenkorjaajana

Hoitajana otteeni on tukeva ja rauhallinen. Koko hoitoajan pyrin siihen, että kiireen tuntua ei tule ja hoito on turvallisen tuntuinen kaikille. Jokaisen asiakkaan kohdalla pyrin tekemään mahdollisimman hyvän hoidon.

Hoitajana kehittyminen on minulle tärkeää. Käsitys kehon toiminnasta selkenee tehtyjen hoitojen myötä. Olen oppinut tunnistamaan hehosta asioita, joita koko ajan on tiennyt siellä olevankin, ja oppiminen vain jatkuu. Hoitojen lisäksi kehittyy opiskelemalla uutta ja kertaamalla vanhaa.
Opiskelemalla ymmärtää paremmin, miten vähän tietääkään 🙂

Valmentajana

Liikunnan harrastamisen aloitin teini-iässä, parantaakseni kuntoa ja päästäkseni liiasta pyöreydestä eroon. Kuntoilu alkoi lenkkeilyllä, punnertelulla ja nyrkkeilyharjoituksilla. Nopeasti tuli mukaan jo legendaariseksi nimetty Weiderin menetelmä, Wrangen vinyylipainojen kera! Elettiin siis 80-lukua.
Siitä lähtien on voimaharjoittelu ollut osa omaa identiteettiäni.Tavoitteet vain ovat vaihdelleet. Välillä keskitytään voimanoston liikkeisiin, välillä Bodataan, sitten vaihtuu lihaskestävyyteen ja niin edelleen. Näin siksi, että rakastan voimaa sen kaikissa muodoissa ja mielestäni suorituskyvyn pitää myös näkyä.
Kilpaillut olen vahvamies-kisoissa ( tosin vain Hämeenkyrön vahvin- mittelössä) ja Klassisen kehonrakennuksen kilpailuissa.

Oma filosofiani harjoitteluun on kaksijakoinen. Toisaalta lajia pitää treenata sen vaatimusten mukaan, toisaalta kaikkien urheilijoiden pitäisi kehittää itseään monipuolisesti ja toiminnallisesti.
Se mitä painotetaan, riippuu henkilön tavoitteista.

Kuntoilijalla pidän aina tärkeimpänä toimintakyvyn lisäämistä. Siihen päästään voimatason nostolla, kestävyyden lisäämisellä ja toteuttamalla harjoittelua vaihtelevasti.

Parhaiten kehittäviä harjoituksia ovat ne mitkä tulee tehtyä. Liikkumisen pitää olla useimmiten mukavaa ja siitä pitää saada hyvä mieli. Mikään liike tai laji ei ole pakollinen. Pääasia on että liikutaan tarpeeksi, ja nautitaan siitä!

Fitness valmentaja I-taso
Personal Trainer, CWA
Kokemus painoharjoittelusta 25 vuotta